Ralph Lauren vet väl alla vad det är för märke? När man tänker efter är det sjukt hur duktig han är som lyckats bygga upp sitt märke med så många olika Labels och nästan alla äger ett plagg från RL. Det finns allt från de jättedyra maxi klänningarna som syns på röda mattan till vardagliga pikéer och tenniskläder. När jag var lite mindre var Raffe helt klart mitt favoritmärke för jag tyckte alltid att det var en designer som lyckades få alla bitar att gå ihop. Det finns inget annat att säga än CLASSY CLASSY. När man ser på en tröja tänker man ofta "snygg, men skulle gillat den mer om det inte vore för dragkedjan, etc.." Med Raffe känner jag alltid att alla detaljer är med och allt är så genomgående stiligt. De lyckas nästan alltid addera nån liten detalj som gör hela plagget perfekt just för vad det är. 
 
Världens bästa märke för de klassiska tjocktröjorna och basplaggen som man kan ha på sig när som helst för att hålla sin outfit i stil. Det är verkligen inget märke som alltid byter kollektioner och skapar massor av trender, men denna eviga stil!! Det är väldigt mycket ridinspirerat och har väl fått lite av en "snobbmärkning" haha. 
 
Style is very personal, it has nothing to do with fashion. Fashion is over very quickly. Style is forever. (Hihi var tvungen att tillägga den legendariska quoten!!)
 
Lupita i RL, hon fick riktigt mycket uppmärksamhet för sin klänning och blev klassad en av de bäst klädda.
 
 
Serena hade en riktigt snygg RL klänning i Gossip Girl
 
Denim & Supply som är lite billigare, mer casual och cowboy typ, haha. 
 
 Klassiska RL herrmodet. Chuck bass, that you??
 
De har även världens sötaste barnkollektioner och här har vi dessutom mannen själv!! 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej