Jag ska på ett litet mission på Balenciaga vid George V men man kan ju alltid hoppas på att komma ut med något mer. Vad sägs om en av deras snygga väskor eller clutches. I cannot get enough!! Kolla denna babe som är en av nyheterna tex!

Alla som sett Breakfast at Tiffany's har säkert lagt märke till Holly's underbara solglasögon! Dom är så oerhört snygga och en stor del av hennes eleganta image. Jag gjorde lite research och upptäckte att OG har gjort ett par Replica solglasögon som är exakta kopior på de glasögon Audrey H hade på sig i filmen. Modellen heter passande nog "Manhattan (1960)" och kostar ca $440. Dem är ganska kända och det är säkert många som har köpt dom utan att tänkt på vad som ligger bakom designen!

Jag har blivit jätteinspirerad av Audrey Hepburn & Breakfast at Tiffany's och hennes glasögon är något jag alltid strävat efter, så... Äntligen!!

Replica av Oscar Goldsmith $440

Jag tycker själv det är rätt tråkigt att bara läsa om Fashion Week så jag skippar att uppdatera om det 24/7. Här kommer bara en kort återkoppling till vad jag skrivit om tidigare!

Geometriska Mönster

Jag följer alltid min egna känsla och måste erkänna att jag ibland tvivlar på mig själv så det är så kul ibland att få kredit på att andra håller med. Jag skrev för lite mer än en månad sen om att jag tror geometriska mönster kommer bli inne i vår, och jag hade helt rätt! Kändisar som Olivia Palermo, Paris Hilton osv har jag sett följa denna trend och nu även en hel del på Fashion Week. Ibland måste man välja sig vid något och nu har jag gjort det och älskar denna "stil"! Senast såg man från Milano FW Fausto Puglisi's design som var full med geometriska mönster. Det är så lätt att bli inspirerad av en sån här trend och kunna skapa själv eftersom det är så generellt uttryckt och svårt att skapa feel! Gå efter känsla, alltid!

Fausto Puglisi
Från Paris' instagram ser man också att hennes mode har spår av de geometriska mönstrena.. Det är jättekul att följa PH för hon bär ofta ganska nya eller okända designkläder som man kanske inte kännt till innan.

Chiara Ferragni