Ingen har väl missat att det är New York Fashion week? Hur kan man göra det liksom! Jag önskar att jag varit där men som tur är uppdaterar folk 24/7 på Instagram, bloggar och magasin.

Helt ärligt är det lite tråkigt att kolla på bilder från The Runway, tycker streetstyle är mycket intressantare! Därför tänkte jag uppdatera er på vad alla har på sig och olika trender som upprepas. Det är ju trots allt i New York och alla ser till att ha deras nyaste mode på sig.

Olivia Palermo kör sitt vanliga race med snygga, stilrena linjer. Allt på topp med kläder från Tibi, Fendi och Agnona kappa.Chiara Ferragni (theblondesalad) har uppdaterat jättemycket på sin instagram så gå in där för ännu mer bilder! Hon lägger upp bilder på vad hon gör, var hon är m.m det känns nästan som man är där med henne! Älskar mini Pradan på andra bilden och hon ser nästan ut som Rödluvan i LV kappan. Chiara lyckas alltid komma upp med snygga och personliga outfits.

Michelle Harper med Hermes bag och underbara vida byxor (rosa)! Hon är så kreativ och jag blir verkligen inspirerad av hennes mode.
Lager på lager, någon? Jacka och kappa över axlarna är något som syns mycket! Det är plagg på plagg som gäller och det är perfekt i kalla NYC.

1 kommentarer

Elsa Winge

09 Feb 2014 19:54

Så snyggt!

Kommentera

Publiceras ej