Heejj hörni, Gud vad det gick bra med det här att blogga haha. Usch vad jag haft mycket att göra så har tyvärr inte haft tid och när jag haft tid så publicerar jag ofta inte inläggen för det känns irrelevant, fel, eller nåt? En del vill att jag ska skriva mer personligt men från början var ju tanken att inte göra det. Dels för att det är tråkigt och ointressant för läsare men även pga andra "personliga skäl", haha. Får se hur jag gör.

Kate Moss 40 År

Till något helt annat! Kate Moss' namn har blivit ett trademark och så fort man hör orden tänker man "supermodell." Hon är en av de största i hela branschen (om inte den allra största) och har gått för alla möjliga märken, high-end till modell för Playboy. 

Hennes karriär började på riktigt under 90 talet och alla snackade om henne. En lite kul grej är att min mamma faktiskt jobbade med Kate Moss i New York under 90-talet, med reportage m.m. I alla fall blev hon upptäckt redan som 14åring och jag tycker bara hon blir snyggare för varje dag. "Turns 40 today and she looks better than ever." Under sin 25-åriga karriär har hon bla hunnit med över 300 magasin omslag varav 33 av dem är för Vogue UK.
14 år


När hon började bli riktigt, riktigt känd

Playboy

En nyare shoot 2013-14. Visst är hon snygg!!!??

Kommentera

Publiceras ej