Att mode och teknologi går ihop har mer och mer blivit en trend! Det är mycket mönster och man ser fler modeskapare gå efter trenden för varje dag! Så himla snyggt att våga skapa nånting som verkligen syns och lyckas smälta ihop. Det blir så enkelt men ändå avancerat att ha ett par basic byxor med till exempel en blus med arkitekt geometrisk design. Det är nästan som trenden med färg och livlig klädsel återupptagits från 80/90 talet, fast med en modern touch. Mer raka och strikta linjer.
 
Allt handlar om att våga och gå på sin känsla! Folk är så rädda att våga sätta på sig glada och utstickande kläder. Våga satsa och få ett snyggt resultat som syns från mängden. Det handlar mycket om att våga matcha färger och olika mönster, så snyggt!
Bilder från OliviaPalermo.com, där ni även kan få länk vad allt kommer från.
 
Till exempel, byxorna och blusen på bilden går att matcha ihop då deras färger "plockar upp varann", lika bra som att matcha till en snygg, enkel topp/underdel för att få det mer stilrent och enkelt. Mycket gult och olika mönster!
oliviapalermo,

1 kommentarer

Maja

08 Jan 2014 06:31

Vilken härlig blogg du har tjejen, och jättefin är du också! Kika gärna in min blogg med några tusen läsare per dag :D Ta hand om dig, kram

Kommentera

Publiceras ej