Här är en sammanfattning över mina resor i år! Tipsar lite och skriver lite kort. 
 
London

Under februari (sportlovet) var jag i London! Gick runt och kollade på de vackra byggnaderna (godisbutikerna och mataffärerna!!!).Klassiska shoppinggatorna är ju Oxford St, Old Bond street med de exclusiva märkena och såklart New BS som har Victorias Secret! Ett måste att gå in där, så sjukt vackert och försök att komma in på Angel's Suiten också om ni kan flörta in er haha. Älskar London.
 
Biarritz, Frankrike

Asså wow vilket ställe! Var här 2 veckor i somras, en vecka med min kompis och sen själv. Verkligen en positiv surprise! Kortfattat är surfingen GRYM, speciellt i Anglet. Shoppingen är dyr men bra, tips är Galeries Lafayette och gatorna runtomkring. Ett måste är att hänga på La Grande Plage, allt runtomkring är svindyrt och på kvällarna är det fullt med ungdomar men akta er för fyllona som jag tror bor där, haha. Det är mycket VACKRARE i verkligheten,här är några av mina bilder:
La grande Plage
Surfstället i Anglet med jättehet surflärare haha. Vågorna var uppemot 3m!!
Ett tips är världens coolaste amerikanska restaurang, HD Diner! Spelar gammal musik och massa cool inredning och mat. Gick dit minst 5 gånger.
 
Boston
Var här nu i höstas, oktober/november. Har jättemycket mysiga minnen och Boston är så underskattat! Shoppingen är bäst runt Public Garden, vid Newbury St. Butiker som Vera Wang, Valentino, Rag & Bone och Victorias Secret, alltså typ allt! Gallerian Copley Place är jättefin och har Tiffany's och Barneys tex men även butiker som American Eagle. Boston är ganska kriminellt dock och på kvällarna är det ganska farligt att gå där själv. Det är mycket droger och en gång råkade vi gå in på en gata där de langade droger med feta bills, typ som i Breaking Bad haha. Fick en känsla av att det kortfattat och överdrivet är såhär att antingen lyckas man i Boston och blir väldigt framgångsrik eller om man inte gör det så vänder man sig till drogerna. Bara mitt intryck, hehe! Fick såklart folk emellan det också. 
Boston at night 
Little Italy var skitcoolt och verkligen italiensk, bättre än det i New York tex.
Harvard Campus
Glöm inte att gå till Public Garden, jättefin park där till exempel Ted har spelats in! Ganska coolt och här på bilden är Washington och han har på sig en Red Sox tröja!
 
Hoppas det här var kul att läsa och att jag inte skrev för mycket! Bilderna gick tyvärr inte att förminska så det är därför dom är så stora, haha. xx
 
 

1 kommentarer

Anonym

29 Dec 2013 17:03

Åh vad härliga ställen! Har faktiskt aldrig hört om Biarritz, det ligger på västra sidan väl?

Kommentera

Publiceras ej